Per Andersson

 

Bra bilservice - helt enkelt!

Per Andersson

Bokstaven A i bolagsnamnet står för Andersson, Per. Jag föddes för drygt 60 år sedan i en liten by mitt mellan Lycksele och Åmsele och växte upp i en syskonskara på fem. Sedan 1967, med avbrott för ett år i Härnösand, är jag bosatt i Lycksele.

 

Till professionen är jag idag småföretagare/entreprenör efter att under mina tidigare yrkesverksamma år ha jobbat som revisor, trainee, ekonom, kamrer, ekonomichef och senast under 24 år (fram till 2014) som VD för utvecklingsbolaget Busspoolen - ett bolag som jag hade förmånen att vara med och starta 1990.

 

Förutom LYMEK A-Ö AB driver jag ett litet konsultbolag PAMA - Per Andersson Management AB med inriktning på företags- och organisationsutveckling, lednings- och styrelsearbete, offentlig upphandling mm. Mitt intresse för och engagemang i företagande och företagare har genom åren resulterat i många styrelseuppdrag bl a i Västerbottens Handelskammare och Företagarna Västerbotten. Jag är av Handelskammaren/Styrelseakademin diplomerad i styrelsearbete.

 

Per Andersson

Per är född 1954 och bor i Lycksele med sin sambo. Sin fritid spenderar han gärna med barnbarnen och familjen. Motor-intresset har alltid funnits och Per tillbringar gärna tid i garaget.

 

Sedan barnsben har jag varit intresserad av allt på gummihjul och idag klappar mitt hjärta lite mera för några tyska bilmärken och kanske mest för BMW. I mitt garage står just nu en BMW 740d xDrive M-sport Individual. Jag tror mig vara känd för att hålla bra puts på grejerna. Fritiden tillbringar jag gärna med mina nära och kära, där barnbarnen får en extra stor plats. Ett lite ovanligare intresse, kanske med nördstämpel någon tycker, är att jag samlar på amerikanska fickur med tillbehör från tidsepoken 1880-1930.

 

Det känns oerhört spännande och utmanande att tillsammans med Björn ge sig in i en för mig helt ny bransch och jag ser verkligen fram emot att få träffa Dig som kund.

 

Du når mig på telefon 070 - 33 101 33 eller e-post per@lymek.se.

LYMEK A-Ö AB

Gjutarvägen 17

921 46 Lycksele

Telefon: 070 - 777 01 18

E-post: info@lymek.se

Hemsida: www.lymek.se

Säte: Lycksele

Orgnr: 559005-1396

Bankgiro: 208-3012

Godkänd för F-skatt

Bli kund!

Ring 070 - 777 01 18

eller skicka mail till: info@lymek.se redan idag och boka tid för Dig och Din bil.

Eller besök oss på Bergstigen 6, Lycksele. Du når oss vardagar kl 07.00-16.30.

Välkommen!