Om oss

 

Bra bilservice - helt enkelt!

Om oss

LYMEK A-Ö är Din nya märkesoberoende personbils-verkstad vilket innebär att vi servar, reparerar och under-håller nästan alla bilmärken. För detta har vi den senaste tekniken. När vi tar oss an Din bil använder vi i första hand reservdelar som motsvarar de delar som satt på bilen från början men vi kan, om Du som kund så önskar, erbjuda bra alternativ till ett lägre pris.

 

Vår ambition är att ständigt utveckla verksamheten och erbjuda Dig som kund nya och delvis unika tjänster och produkter.

 

Hos oss ska Du alltid få ett respektfullt och personligt bemötande som gör att Du känner Dig välkommen och omhändertagen. Vi är väl medvetna om att nöjda kunder är återkommande kunder och om vi nu ska lyckas med vår ambition att skapa en av länets mest prisvärda personbilsverkstäder så är det helt avgörande att Du som kund känner Dig tillfreds och att Du står i centrum.

 

Om Du vill så lämnar vi uppgift om vad vi bedömer att arbetet med eventuella reservdelar kommer att kosta och får vi sedan förtroendet så gör vi självfallet jobbet med ambitionen att resultatet ska bli optimalt för Dig som kund utifrån såväl pris som kvalitet.

LYMEK A-Ö AB

Bergstigen 6

Lycksele

Telefon: 070 - 777 01 18

E-post: info@lymek.se

Hemsida: www.lymek.se

Säte: Lycksele

Orgnr: 559005-1396

Bankgiro: 208-3012

Godkänd för F-skatt

Bli kund!

Ring 070 - 777 01 18

eller skicka mail till: info@lymek.se redan idag och boka tid för Dig och Din bil.

Eller besök oss på Bergstigen 6, Lycksele. Du når oss vardagar kl 07.00-16.30.

Välkommen!